Zin in een nieuwe uitdaging?

Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken bij het realiseren van onze ambities. Wij willen met onze slimme technologie ervoor zorgen dat Nederland de best benutte infrastructuur van de hele wereld heeft. Kom jij ons hierbij helpen? Kijk snel in het vacatureoverzicht of er een uitdagende baan voor jou tussen zit.

Ons team bestaat uit gedreven en ondernemende marketeers, business developers, softwareontwikkelaars en systeemarchitecten. We houden niet van verspilling en dragen graag een steentje bij aan het welzijn van mens en planeet. Vandaar onze focus op beter benutten van wat er al is. Daarnaast wekken we stroom op met zonnepanelen en rijden we zoveel mogelijk elektrisch.

 

We werken informeel met elkaar samen en er is ruimte voor creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. We faciliteren een gezonde levensstijl en sporten wekelijks samen op kantoor. Ben je nieuwsgierig en gedreven en lijkt je het wat om onderdeel te zijn van ons team? Bekijk onze vacatures.

Onze vacatures

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures, maar dat betekent niet dat we niet openstaan voor enthousiaste mensen. Wil jij graag onderdeel uitmaken van ons team? Neem contact met ons op!

Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...

Word onze nieuwe collega

Ben je overtuigd en wil je bij ons komen werken? Vul dan ons contactformulier in en wie weet maken we binnenkort kennis met elkaar.

The Driving Force
J.N. Wagenaarweg 6
1422 AK Uithoorn
 
KvK: 30143249
BTW: NL809332723B01
  • Onze Twitter pagina!
  • Onze LinkedIn pagina!
  • Onze Facebook pagina!