Profiteer van groeiend toerisme

Het aantal toeristen en dagjesmensen in uw stad of regio groeit snel, maar uw locatie profiteert daar naar uw gevoel onvoldoende van mee. Bezoekers kiezen steevast voor de geijkte highlights en zijn lastig te bewegen van de gebaande paden af te wijken. U doet uw best om uw alternatieve bestemming aantrekkelijker te maken en investeert in marketingcampagnes om meer bezoekers te trekken, maar u wordt nog niet ontdekt door het grote publiek. Misschien trekt u wel bezoekers uit eigen land, maar heeft u moeite buitenlandse toeristen te verleiden tot een bezoek.

 

Herkenbaar? Linda helpt alternatieve bestemmingen op de kaart te komen bij bezoekers, zodat u meer profiteert van toerisme in uw stad of regio. 

Geijkte highlights op de bucketlist

 

Veel bezoekers hebben het bekende rijtje highlights op hun bucketlist staan als ze afreizen naar een stad of regio. Minder bekende locaties proberen ook op hun bezoeklijstjes terecht te komen, maar dat valt vaak niet mee. Het aanbod is groot en de bezoeker is moeilijk te verleiden tot een alternatieve keuze. Het gevolg is dat er tal van prachtige initiatieven niet bij de juiste bezoekers terecht komen. Frustrerend voor alternatieve bestemmingen die hun best doen extra bezoekers te trekken en jammer voor de bezoekers die eindeloos in de rij staan en unieke belevingen missen.

Met haar slimme aanpak verleidt Linda bezoekers wél naar alternatieve bestemmingen. Benieuwd hoe ze dat doet?

Linda spreidt bezoekers

 

Highlights met rijen voor de deur zijn er daar niet bij gebaat, want het gaat ten koste van de bezoekbeleving. Ze moeten regelmatig nee verkopen, met teleurgestelde bezoekers tot gevolg. Onnodig, want er zijn voldoende soortgelijke belevingen, maar bezoekers weten ze niet te vinden. Hollandse Meesters zijn ook in musea te zien waar het wat minder druk is. Waarom bezoekers niet doorverwijzen als je vol zit?

 

Beter spreiden van bezoekers over highlights én alternatieve bestemmingen, zorgt dat meer mensen genieten van ons erfgoed en dat meer locaties profiteren van toerisme. Linda geeft hier perfect invulling aan, door slim te bemiddelen tussen highlights en alternatieven. Linda zet alternatieve bestemmingen op de kaart bij bezoekers en begeleidt hen er actief naartoe wanneer highlights vol zijn. Zo hebben bezoekers gegarandeerd een leuke dag én ontvangen alternatieve bestemmingen meer bezoekers. Een win-win voor iedereen.

Linda matcht vraag en aanbod

Bezoekers willen gave belevingen, maar kijken niet verder dan de highlights of kennen alternatieven niet. Linda helpt toeristen bij het plannen van hun bezoek en begeleidt hen gedurende hun hele verblijf. Bezoekers kiezen een beleving uit herkenbare thema’s en Linda stelt de ideale dag samen met een mix van highlights én alternatieve belevingen.

 

Hierbij houdt Linda rekening met de beschikbaarheid van locaties. Bezoekers die niet terecht kunnen bij een highlight, worden aan een gelijkwaardig alternatieve bestemming gekoppeld. Zo matcht Linda vraag en aanbod, zodat bezoekers met mooie herinneringen naar huis gaan en meer locaties profiteren van het toerisme.

 

Ook meer bezoekers ontvangen? Word partner van Linda.

Word partner van Linda

Als Partner voegt u uw eigen locatie en activiteiten toe aan het platform en Linda regelt de rest. Uw locatie maakt onderdeel uit van passende themabelevingen en wordt daardoor door meer toeristen gevonden. Daarnaast promoot Linda uw activiteiten op basis van de interesse en locatie van bezoekers.

 

Is uw locatie een volwaardig alternatief voor een highlight waar het regelmatig te druk is? Linda faciliteert volledig gedigitaliseerde samenwerking, waarbij uw locatie een erkende alternatieve bestemming voor een populaire highlight wordt. Bezoekers die de highlight willen bezoeken maar er niet terecht kunnen wegens gebrek aan plaats, wordt uw locatie als alternatief aangeboden. Een typische win-win-win situatie. De bezoeker is blij dat hij toch een leuke beleving heeft. U blij omdat u meer bezoekers ontvangt en de highlight blij omdat ze geen nee hoeven te verkopen. 

 

Linda werkt op no cure no pay-basis, meld u vrijblijvend aan als partner van Linda!

360-graden aanpak

Samenwerking is essentieel om effectief te kunnen spreiden. Daarom hanteert Linda een unieke 360 graden aanpak, waarbij ze alle stakeholders bij toerisme verbindt en op slimme wijze volledig gedigitaliseerd laat samenwerken. Van bezoeker tot highlight en van ondernemer tot bewoner, Linda zorgt dat er continu en realtime afstemming plaatsvindt om toerisme optimaal te spreiden. 

The Driving Force
J.N. Wagenaarweg 6
1422 AK Uithoorn
 
KvK: 30143249
BTW: NL809332723B01
  • Onze Twitter pagina!
  • Onze LinkedIn pagina!
  • Onze Facebook pagina!