Krijg grip op bezoekers

U profiteert van groeiend mondiaal toerisme en de enorme populariteit van uw stad of regio, uw bezoekersaantallen nemen toe. De onvoorspelbaarheid van het gedrag van bezoekers brengt echter grote uitdagingen mee voor uw capaciteitsplanning. Het ene moment zijn er meer bezoekers dan u aan kan, het andere moment is het eigenlijk te rustig. Tegelijkertijd is de concurrentie groot, waardoor marges onder druk staan en het lastig is u te onderscheiden in de ogen van de toerist. Ook neemt de druk uit de omgeving toe, nu het draagvlak voor massatoerisme afneemt.

 

Herkenbaar? Linda geeft grip op uw capaciteitsplanning, zorgt voor een betere dienstverlening en vermindert overlast voor de omgeving.

Uitdagingen voor dienstverleners

 

Toeristen gaan vaak op de bonnefooi op stap. Dit gedrag zorgt voor piekbelasting en grote uitdagingen voor toerisme-dienstverleners als rondvaartboten, guided tours en hop-on-hop-off-bussen. Op piekmomenten is het te druk, waardoor lange wachttijden ontstaan en er soms nee verkocht moet worden. Op andere momenten is het te rustig en kampen dienstverleners met overcapaciteit en bijbehorende kosten. Door de onvoorspelbaarheid van bezoekers is het onmogelijk een sluitende capaciteitsplanning op te stellen.

En dan ligt u ook nog eens onder een vergrootglas, omdat u gezien wordt als een oorzaak van de overlast door massatoerisme. Veel dienstverleners maken gebruik van tijdsloten om grip te krijgen op de toestroom van bezoekers, maar dat is niet erg servicegericht en gastvrij. Linda pakt dit anders aan en zorgt voor de optimale benutting van uw capaciteit, verbetert uw dienstverlening en vermindert tegelijkertijd overlast voor de omgeving.

Linda begeleidt bezoekers

 

Linda helpt toeristen bij het plannen van hun bezoek en begeleidt hen gedurende hun hele verblijf. Bezoekers stellen hun wensenlijst samen en Linda zorgt vervolgens voor hun ideale dag, met een mix van geplande highlights én spontane alternatieve belevingen. Hierbij houdt ze rekening met de beschikbaarheid van locaties en spreidt ze bezoekers voor de optimale benutting van capaciteit. Linda zorgt voor een betere bezoekbeleving met minder overlast voor de omgeving.

Linda matcht vraag en aanbod

 

Linda geeft grip op uw capaciteitsplanning dankzij de unieke dynamische bezoekplanning.

Ze matcht vraag en aanbod en verleidt bezoekers tot het maken van slimme keuzes. Zo voorkomt Linda de ongecontroleerde toestroom van bezoekers en helpt ze capaciteit beter te benutten zodat u efficiënter werkt en meer bezoekers aankunt. Linda zorgt dat uw bezoekers optimaal genieten van uw dienstverlening, zonder rijen of teleurstellingen.

Ook grip op uw bezoekers? Word partner van Linda.

Word partner van Linda

Laat ook uw dienstverlening deel uitmaken van een geweldig bezoek aan de stad en word partner van Linda. Laat haar uw diensten combineren met een bezoek aan andere highlights en activiteiten, voor een seamless journey zonder wachttijden. Gepland of spontaan een plaatsje reserveren wordt ongelooflijk eenvoudig.

 

Linda geeft u grip op bezoekers en zorgt voor optimale benutting van uw capaciteit, zodat u zelfs meer bezoekers aankunt. Het tonen van de positie van bijvoorbeeld een rondvaartboot of bus behoort tot de mogelijkheden. Ook het aanbieden van aanvullende diensten voor een extra beleving is mogelijk. Dus profiteer meer van het toerisme in uw regio en meld u aan als partner. 

360-graden aanpak

Samenwerking is essentieel om effectief te kunnen spreiden. Daarom hanteert Linda een unieke 360 graden aanpak, waarbij ze alle stakeholders bij toerisme verbindt en op slimme wijze volledig gedigitaliseerd laat samenwerken. Van bezoeker tot highlight en van ondernemer tot bewoner, Linda zorgt dat er continu en realtime afstemming plaatsvindt om toerisme optimaal te spreiden. 

The Driving Force
J.N. Wagenaarweg 6
1422 AK Uithoorn
 
KvK: 30143249
BTW: NL809332723B01
  • Onze Twitter pagina!
  • Onze LinkedIn pagina!
  • Onze Facebook pagina!