Krijg grip op drukte

Door het toenemend aantal toeristen en dagjesmensen, wordt u geconfronteerd met grote drukte en rijen voor de deur. Dit gaat ten koste van de bezoekbeleving en wellicht moet u soms zelfs bezoekers teleurstellen. Uitbreiden is kostbaar en niet altijd mogelijk. Bovendien staan tegenover de piekdrukte ook dalmomenten. Hoe ontvangt u minder mensen op op piektijden en meer tijdens de dalmomenten?

 

Herkenbaar? Linda helpt grip te krijgen op uw bezoekers, zorgt voor optimale spreiding en laat bezoekers met mooie herinneringen naar huis gaan. 

Té populair?

 

Zoals elke attractie wilt u veel bezoekers ontvangen, maar té populair betekent lange rijen en een sterk verminderde bezoekbeleving. Kernwaarden als educatie en het delen van erfgoed met zoveel mogelijk mensen komen onder druk te staan. Ook uw omgeving begint zich te roeren over de rijen voor de deur, wat slecht is voor uw imago. Té druk zorgt voor verminderde aantrekkelijkheid en als gevolg haken potentiële bezoekers bij voorbaat af. 

Gemiste bezoekers

Het lijkt de ideale situatie, zo populair zijn dat er iedere dag mensen in de rij staan om naar binnen te komen, maar dat is het niet. Rijen komen door een gebrek aan grip op bezoekers, met piekdrukte en inefficiënte benutting van capaciteit tot gevolg. Hierdoor moet u bezoekers op bepaalde tijden teleurstellen, terwijl u op andere momenten voldoende plek heeft. Als bezoekers beter gespreid zouden komen, kunt u er meer blij maken dan nu. 

 

Bezoekers staan nu lang in de rij en ervaren een verminderde bezoekbeleving. De rijen zijn niet goed voor uw imago, waardoor veel potentiële bezoekers het niet eens meer proberen. Al met al zorgen de rijen ervoor dat u minder bezoekers blij maakt dan u zou willen. 

Heeft u al eens nagedacht hoeveel bezoekers u eigenlijk misloopt?

Nadelen van tijdsloten

Veel locaties maken gebruik van statische tijdsloten om grip te krijgen op drukte. Maar dat is niet flexibel en maakt het moeilijk meerdere activiteiten op een dag te plannen, dus of bezoekers daar blij van worden? Bovendien zorgen tijdsloten niet voor betere benutting van capaciteit. Zonde, want er blijft ruimte onbenut waarmee meer bezoekers blij gemaakt kunnen worden. Linda helpt uw capaciteit op gastvrije wijze optimaal te benutten, voor meer blije bezoekers. 

Linda maakt verwachtingen waar

 

Linda hanteert een gastvrije aanpak om grip te krijgen op drukte en te zorgen dat de hoge verwachtingen van bezoekers worden waargemaakt. Ze help toeristen bij het plannen van hun bezoek en begeleidt ze gedurende hun hele verblijf. Bezoekers stellen een wensenlijst op van activiteiten en Linda realiseert deze zoveel mogelijk, rekening houdend met de beschikbaarheid van locaties.

 

Aan de hand van herkenbare thema’s stelt ze de ideale dag samen met een mix van highlights, aanvullende belevingen en gamification, zodat bezoekers helemaal worden ondergedompeld in hun favoriete onderwerp. Linda stemt de beschikbaarheid van highlights en de wensen van bezoekers op elkaar af, om zoveel mogelijk toeristen blij te maken.

 

Ze waakt er voor dat het nooit ongecontroleerd té druk wordt. Als een highlight niet beschikbaar is, zorgt ze voor passende alternatieve bestemmingen, zodat de bezoeker hoe dan ook met mooie herinneringen naar huis gaat.

 

Linda zorgt voor hogere tevredenheid onder bezoekers, betere beleving van locaties en minder overlast voor de omgeving.

Capaciteit optimaal benutten

Dankzij deze unieke gecoördineerde bezoekplanning, maakt Linda optimaal gebruik van uw beschikbare capaciteit en spreidt ze toeristen in tijd en ruimte. Hiermee voorkomt Linda drukte en overlast voor de omgeving en zorgt ze dat bezoekers optimaal kunnen genieten van uw highlights zonder rijen. Zelfs als bezoekers niet terecht kunnen omdat uw locatie echt vol is, komen zij niet voor onverwachte teleurstellingen te staan. Door alternatieve belevingen hebben zij toch een geweldige dag. Een win-win situatie voor iedereen. 

360-graden aanpak

Samenwerking is essentieel om effectief te kunnen spreiden. Daarom hanteert Linda een unieke 360 graden aanpak, waarbij ze alle stakeholders bij toerisme verbindt en op slimme wijze volledig gedigitaliseerd laat samenwerken. Van bezoeker tot highlight en van ondernemer tot bewoner, Linda zorgt dat er continu en realtime afstemming plaatsvindt om toerisme optimaal te spreiden. 

Word partner van Linda

Als Partner voegt u eenvoudig uw eigen locatie en activiteiten toe aan het platform en Linda regelt de rest. Afhankelijk van de situatie zorgt Linda dat beschikbare capaciteit op gastvrije wijze optimaal benut wordt, rijen verdwijnen uw uw bezoekbeleving sterk verbetert. Daarnaast heeft u de kans om bezoekers waarvoor echt geen plaats is toch een leuk alternatief te bieden, zodat zij niet teleurgesteld worden en u invulling geeft aan uw maatschappelijke rol. Draag bij aan een stad waarbij toerisme en leefbaarheid in balans zijn en word partner van Linda.  

 

Meld u aan als partner van Linda! 

The Driving Force
J.N. Wagenaarweg 6
1422 AK Uithoorn
 
KvK: 30143249
BTW: NL809332723B01
  • Onze Twitter pagina!
  • Onze LinkedIn pagina!
  • Onze Facebook pagina!