Word ook gevonden door toeristen

Het aantal toeristen en dagjesmensen in uw stad of regio groeit snel, maar ze weten u nog onvoldoende te vinden. Bezoekers volgen vaak dezelfde overbekende routes door de stad. Uw zaak, misschien maar twee straten verderop, profiteert hierdoor niet of nauwelijks van alle drukte in de stad.

 

Herkenbaar? Linda helpt u op de kaart te zetten bij toeristen, zodat u ook profiteert van het groeiende toerisme. 

Daar wel, hier niet

Bezoekers van een stad of gebied volgen meestal een beperkt aantal standaard routes. Hierdoor zijn sommige straten overvol, terwijl het twee straten verderop relatief rustig is. Amsterdam is een mooi voorbeeld: op sommige grachten is het een gekkenhuis en even verderop een oase van rust. 

Het gevolg is dat veel ondernemers in drukke toeristensteden wel de nadelen ervaren van massatoerisme, zoals overbelaste infrastructuur en verminderde bereikbaarheid, maar er geen profijt van hebben. 'Daar wel, hier niet'. Jammer, want het zijn vaak de leuke horecazaken en winkeltjes net even buiten de loop, die een bezoek aan de stad uniek maken. Maar hoe zorg je dat toeristen van uw bestaan weten en u weten te vinden?

 

Linda zet u bij toeristen op de kaart, door leuke en bijzondere ondernemers gericht onder de aandacht van bezoekers te brengen. 

Maak kennis met Linda

 

Toeristen zoeken unieke belevingen en veel ondernemers doen hun best onderscheidende concepten neer te zetten. Er is duidelijk behoefte om vraag en aanbod van belevingen beter bij elkaar te brengen en dat is precies Linda’s specialiteit. Linda begeleidt bezoekers gedurende hun hele verblijf. Bezoekers stellen een wensenlijst op aan de hand van herkenbare thema’s en Linda stelt hun ideale dag samen met activiteiten, bezienswaardigheden én originele winkels en horeca.

De juiste bezoekers

Bezoekers in de buurt van uw locatie worden selectief op basis van hun wensen en interesses benaderd. Ondernemers brengen zo hun onderscheidende aanbod onder de aandacht van de juiste bezoekers in het gebied. Uitgangspunt hierbij is de bezoekerstevredenheid, dus geen bombardement van aanbiedingen, maar hoogwaardige suggesties die aansluiten bij hun behoeften. Linda zorgt dat u de juiste bezoeker trekt en dat de bezoeker de juiste suggesties krijgt om hun bezoek te verrijken. 

Word partner van Linda

Word partner van Linda, voeg uw locatie en aanbiedingen toe aan het platform en breng ze onder de aandacht bij de juiste bezoekers met interesse in wat u te bieden heeft. Door deze actieve en gerichte benadering profiteert u meer van het toerisme in uw gebied. Maar let op, we laten niet zomaar iedereen toe, want Linda maakt bezoekers écht blij met onderscheidende en hoogwaardige content. Daarom worden exclusief ondernemers toegelaten die iets bijzonders te bieden hebben.

 

Heeft u een leuke zaak met een origineel concept, of serveert u de beste lokale specialiteiten? Meld u aan als partner van Linda en wordt ontdekt door bezoekers. 

Linda werkt op no cure no pay-basis, meld dus u vrijblijvend aan als partner van Linda!

360-graden aanpak

Samenwerking is essentieel om effectief te kunnen spreiden. Daarom hanteert Linda een unieke 360 graden aanpak, waarbij ze alle stakeholders bij toerisme verbindt en op slimme wijze volledig gedigitaliseerd laat samenwerken. Van bezoeker tot highlight en van ondernemer tot bewoner, Linda zorgt dat er continu en realtime afstemming plaatsvindt om toerisme optimaal te spreiden. 

The Driving Force
J.N. Wagenaarweg 6
1422 AK Uithoorn
 
KvK: 30143249
BTW: NL809332723B01
  • Onze Twitter pagina!
  • Onze LinkedIn pagina!
  • Onze Facebook pagina!