Online verkopen? 

Wij helpen je succesvol te worden

Online verkopen naast je fysieke verswinkel lijkt eenvoudig. Je koopt een webshop, zet je producten online en de rest gaat vanzelf. De praktijk is weerbarstiger. 

 

Wij helpen je succesvol te worden, door de online behoeften van jouw klanten in kaart te brengen en je te leren hier perfect op in te spelen.

Met behulp van onze expertise en de juiste online tools, veranderen we je in een kampioen online verkopen, voor een zonnige toekomst van jouw verswinkel. 

Ons krachtige veranderprogramma

In het programma sta jij centraal: wie zijn jouw klanten en wat zijn je doelen? Hoe verleid je jouw klanten tot online shoppen en hoe bereik je nieuwe klanten?

 

Samen bepalen we de koers naar succes. We leren je wat je moet weten over online marketing en de webshop of app krijg je van ons. Vervolgens begeleiden we je tot de doelen gehaald zijn en verder. 

Win-win-winsituatie

Pas als jij succesvol bent in online verkopen, worden wij betaald. We creëren een win-win-winsituatie voor jou, je klanten en voor ons. We helpen jou beter in te spelen op de online behoeften van je klanten, zodat jij meer verkoopt. Pas dan verdienen wij ook, wel zo eerlijk en iedereen blij.     

Veranderen in 5 stappen 

1.

Kennismaken

 

Tijdens de intake horen we graag wie jij bent, wat je wil bereiken en waarom klanten bij jou winkelen. We onderzoeken de wensen van jouw klanten en welke doelgroepen ook interessant zijn. 

2.

Koers bepalen

 

Met de kennis uit de intake bedenken we een aantal richtingen die je met jouw winkel op kunt gaan om succesvol te worden. Jij bepaalt de uiteindelijke koers, want de keuze moet passen bij jou en je onderneming. 

3.

Veranderen

 

Samen gaan we aan de slag om de gekozen richting te realiseren. We helpen je de veranderingen door te voeren die nodig zijn om jouw klanten beter van dienst te zijn. Online verkopen wordt een vast onderdeel van je bedrijfsvoering. 

4.

Begeleiden

Succesvol online verkopen doe je niet zomaar. Je hebt kennis nodig van online marketing. Omdat we begrijpen dat dit niet je expertise is, coachen we je persoonlijk en met trainingsvideo's. We evalueren continu de resultaten en denken met je mee hoe het nóg beter kan. 

5.

Succes

De verandering is voltooid en de gestelde doelen behaald. Je klanten zijn blij en je hebt ook nieuwe klanten binnengehaald. Je bent een succesvol online verkoper. We blijven met je meedenken hoe je verder kunt verbeteren en groeien. 

Bewezen aanpak

Om je te helpen snel succesvol en zelfstandig online te verkopen, hanteren we een aanpak waarin je in korte cycli continu verbetert. 

We maken gebruik van de bewezen PDCA-methode: Korte opeenvolgende cycli van plannen, doen, controleren en aanpassen. Hierdoor word je in korte tijd snel beter, tot de doelen bereikt zijn.  

Doe de Quick Scan

Benieuwd of we jouw bedrijf kunnen veranderen in een online kampioen? Vraag de gratis Quick Scan aan. 

 

Wij verkennen dan waar de kansen liggen voor jouw winkel en nemen vrijblijvend contact met je op. Het kost je maar 5 minuten van je tijd. 

Natuurlijk mag je ook gewoon contact opnemen voor een vrijblijvende kennismaking. 

The Driving Force
J.N. Wagenaarweg 6
1422 AK Uithoorn
 
KvK: 30143249
BTW: NL809332723B01

Privacy Statement

 

© 2020 The Driving Force B.V. 

  • Onze Twitter pagina!
  • Onze LinkedIn pagina!
  • Onze Facebook pagina!