De drijvende kracht achter jouw succes

Wij zijn The Driving Force en wij zijn de drijvende kracht achter jouw online succes. We zijn een enthousiast team van experts op het gebied van ondernemen, marketing en online. We worden blij van kwaliteit en service. We geloven in duurzame relaties en vinden het leuk om je echt vooruit te helpen. 

Wij verkopen geen webshop

Wij verkopen je niet zomaar webshop. Dat is als een vliegtuig verkopen aan iemand zonder vliegbrevet. Dat gaat niet vliegen en daar voelen wij ons niet goed bij.

Bij ons sta jij centraal en niet de techniek. Wie ben je, wat wil je bereiken en waar worden je klanten blij van? Samen bepalen we de koers naar online succes. 

Raad en daad

Met ons veranderplan helpen we je in 5 stappen een succesvol online ondernemer te worden, met een groter bereik en meer omzet tegen lagere kosten.

Wij willen je helpen écht succesvol te worden. Tijdens ons veranderprogramma staan we je bij met raad en daad en begeleiden we je minstens een half jaar intensief. 

Onze experts

"Ik kan genieten van speciaalzaken. Hun vakkennis en kwaliteitsproducten geven kleur aan het winkellandschap. Ik vind het leuk te analyseren wat een ondernemer uniek maakt en te verkennen hoe dit kan worden ingezet voor een gezonde toekomst. Het gesprek is geslaagd als we bruisend van energie een vervolgafspraak inplannen."

Stijn | Consultant en expert ondernemen

We helpen je veranderen

Na een goede klantanalyse, bepalen wat er nodig is om jouw klanten te verleiden online te winkelen en hoe je nieuwe klanten naar de webshop of fysieke winkel krijgt . 

Wij helpen je de nodige veranderingen te realiseren, zowel online als in de winkel en geven je begeleiding, zodat je straks zelf de marketing en online kennis in huis hebt.

Onze experts

"Omdat ik zaken waar kwaliteit voorop staat en waar je nog écht geholpen wordt enorm kan waarderen, vind ik het leuk om met dezelfde gedrevenheid gepassioneerde vakmensen vooruit te helpen met mijn marketingkennis."

Maarten de Haas | Marketingexpert en succescoach

No cure no pay

De webshop of app die je nodig hebt krijg je van ons. Pas als jij succes hebt worden wij betaald, in de vorm van een percentage van de online omzet. No cure, no pay.

Door tot je blij bent

We evalueren regelmatig de resultaten en sturen bij waar nodig. We helpen je net zolang tot jij en je klanten blij zijn en de doelen bereikt. 
 

We bieden geen wondermiddel, want resultaat komt niet vanzelf. Je moet er voor gaan, willen veranderen en de schouders eronder zetten.

Samenwerken voor echt resultaat

Jij hebt een passie voor jouw vak, wij voor marketing en online. Alleen samen bereiken we resultaten waar we allebei blij van worden.

 

Benieuwd of we jou kunnen helpen met online ondernemen? Neem contact op, we staan voor je klaar!

The Driving Force
J.N. Wagenaarweg 6
1422 AK Uithoorn
 
KvK: 30143249
BTW: NL809332723B01

Privacy Statement

 

© 2020 The Driving Force B.V. 

  • Onze Twitter pagina!
  • Onze LinkedIn pagina!
  • Onze Facebook pagina!