En profiteer van voordelen voor uw organisatie

Help toerisme leuk te maken voor iedereen

Word partner van Linda

Help mee!

Als Partner van Linda helpt u toerisme en leefbaarheid in uw stad of regio in balans te brengen. U helpt toeristen beter te spreiden, zodat zij een betere beleving hebben en bewoners minder overlast. Uiteraard biedt een partnerschap van Linda ook voordelen voor uw organisatie. 

Voordelen voor partners

Is het bij u te druk en heeft u weinig grip op de toestoom van bezoekers? Linda zorgt voor de spreiding van toeristen, zodat de tevredenheid toeneemt en u geen nee hoeft te verkopen. Is het écht helemaal vol, dan brengt Linda bezoekers die u teveel heeft, naar passende alternatieven die nog wel bezoekers kunnen gebruiken. Zo is iedereen blij! 

 

Op rustige momenten zorgt Linda dat u juist wat meer bezoekers ontvangt. Linda brengt alternatieve bestemmingen en ondernemers die wat bijzonders te bieden hebben onder de aandacht van de juiste bezoekers. Zo profiteren meer organisaties van het groeiende toerisme. Partner van Linda wordt u niet alleen voor het maatschappelijk belang, u wordt er ook beter van. 

 

Linda maakt toerisme weer leuk voor iedereen, dus meld u vandaag nog kosteloos aan als partner. 

No cure no pay

 

We vinden resultaten en transparantie belangrijk, daarom werkt Linda volgens no cure no pay. Partner van Linda zijn en bezoekers spreiden is gratis. U betaalt alleen voor extra bezoekers die u via Linda ontvangt. U bepaalt zelf hoeveel een extra bezoeker u waard is, vanaf € 0,25 per aangebrachte bezoeker. Eventuele opties, zoals ticketing en betalingen via het Linda-platform, rekent u eerlijk af naar gebruik.

 

Waarom dit verdienmodel als wij een maatschappelijk doel nastreven? Wij vinden dat als je iets goeds doet, je ook best wat mag verdienen. Tijdens pilots met Amsterdam Smart City, hebben we geleerd dat een rendabele businesscase essentieel is voor het voortbestaan van goede ideeën. Mooie projecten zonder businesscase sneuvelen zodra subsidie stopt. Wij willen een duurzame en onafhankelijke plek innemen in de maatschappij, daarom deze businesscase.

Vragen over onze tarieven? Neem contact op

Het kost niet veel tijd

 

Linda is een slimme online superplanner. Uw bezoekersplanning regelen of meer bezoekers trekken, gebeurt dan ook volledig automatisch. Het is eenvoudig te regelen en kost u niet veel tijd. U hoeft niet bang te zijn dat u er nóg een promotie- of planningssysteem bij krijgt. Linda werkt makkelijk samen met alle gangbare systemen en is te integreren in bestaande apps en websites. Ook daar heeft u dus geen extra werk of gedoe van. Linda heeft alleen maar voordelen, dus eigenlijk is er geen reden om waarom u niet partner zou worden toch?

 

Meld u via onderstaand formulier eenvoudig aan als partner van Linda. We nemen binnen een werkdag contact met u op. Twijfelt u nog of wilt u meer weten over onze aanpak? Neem contact met ons op!

Ja ik word partner van Linda!

arrow&v
 
The Driving Force
J.N. Wagenaarweg 6
1422 AK Uithoorn
 
KvK: 30143249
BTW: NL809332723B01
  • Onze Twitter pagina!
  • Onze LinkedIn pagina!
  • Onze Facebook pagina!