• Maarten

VinkeveenForYou verbindt bewoners, bezoekers en ondernemers.

VinkeveenForYou is een nieuwe app voor alles dat Vinkeveen te bieden heeft. Met de app kunnen bewoners en bezoekers van Vinkeveen makkelijk leuke activiteiten vinden en boeken, of met een druk op de knop online bestellen bij lokale winkels. Van een accommodatie boeken, tot en met een boot huren en van een pizza bezorgen, tot bestellen bij de lokale slager. Het kan met VinkeveenForYou.


Samen sterker


Het idee achter de app is dat lokale ondernemers samen sterker staan, door gezamenlijk op te trekken en unieke lokale service te bieden. Bezoekers en bewoners hebben met de VinkeveenForYou-app één overzichtelijk toegangspunt voor alles wat zij zoeken. Dat is sterker dan wanneer ondernemers individueel aan de slag gaan.

Concurrentie met grote webshops en boekingsplatforms


VinkeveenForYou wil met een toegankelijke app en unieke lokale diensten de concurrentie met grote boekingsplatforms en webshops voor lokale ondernemers mogelijk maken. Bijvoorbeeld door te helpen met uitgebreide bezorgmogelijkheden (ook op de plassen en legakkers) en met pick-up points in de havens en in het dorp.

Drukte spreiden


Daarnaast gaat de app unieke gratis inhoud bevatten, zoals leuke wandel-, vaar- en fietsroutes, waar we ook lokale ondernemers bij willen betrekken. Bovendien bevat de app techniek om drukte te voorkomen door bezoekers te spreiden. Zij kunnen een plekje reserveren voor hun bezoek aan de zandeilanden of andere populaire locaties, hierover zijn we momenteel in gesprek met de gemeente. Dit is ook toepasbaar op winkels voor het voorkomen van wachtrijen en voor het reserveren van horeca en terrassen. Door bezoekers op gastvrije wijze te spreiden, willen we verantwoord toerisme mogelijk maken en voorkomen we afsluitingen en negatieve publiciteit.

Lokale ondernemers steunen


Met VinkeveenForYou steunen we lokale ondernemers én bieden we betere service aan bewoners en bezoekers. We willen bijdragen aan de propositie van Vinkeveen naar bezoekers, zodat zij meer uitgeven en graag nog eens terugkomen. Dit doen wij tegen lagere kosten dan grote boekingsplatforms en webshops en met unieke lokale service. Bovendien investeren we een deel van de inkomsten weer terug in gezamenlijke promotie.

Alle ondernemers zijn welkom, hoe meer hoe beter. Ook tips en suggesties zijn van harte welkom via aanmelden@vinkeveenforyou.nl.

Bekijk de website en download de app.


VinkeveenForYou is een initiatief van The Driving Force B.V. een softwarebedrijf uit Uithoorn met roots in Vinkeveen. Meerdere van onze medewerkers wonen zelf in Vinkeveen.


Vond u dit interessant? 

Abonneer u op onze blog en ontvang relevante artikelen

eenvoudig via e-mail. Mis het niet.

The Driving Force
J.N. Wagenaarweg 6
1422 AK Uithoorn
 
KvK: 30143249
BTW: NL809332723B01
  • Onze Twitter pagina!
  • Onze LinkedIn pagina!
  • Onze Facebook pagina!