Making it fun for everyone

Een betere beleving van highlights.

Een gastvrije én leefbare stad.

Met mooie herinneringen naar huis.

Betere spreiding van bezoekers over de stad

Grip op toerisme én brand loyalty creëren

Weer trots op mijn stad.

Ook buiten het centrum profiteren van toerisme.

Toerisme weer leuk voor iedereen 

Toerisme is booming. Goed voor onze economie en populaire highlights zien hun inkomsten stijgen. Maar lang niet niet alle bestemmingen of ondernemers in de stad of regio profiteren. Veel toeristen komen niet verder dan de geijkte highlights en dat is jammer. Geconcentreerd massatoerisme veroorzaakt bovendien overlast voor bewoners en het is slecht voor de bezoekbeleving en het imago. 

Duurzaam toerisme

Dat kan ook anders en daarom hebben wij Linda opgezet, een online platform waarmee we toerisme leuker willen maken voor alle betrokkenen. Met Linda brengen we toerisme en leefbaarheid in balans, door bezoekers beter te spreiden. We willen mensen op verantwoorde wijze laten genieten van het moois dat ons land te bieden heeft én zorgen dat meer bestemmingen profiteren van het groeiende toerisme. Met Linda faciliteren we duurzaam toerisme. Dat doen we niet alleen, maar samen met alle stakeholders bij toerisme. 

 

Onze missie: ‘Making it fun for everyone’. 

Maak kennis met Linda

Linda is ons slimme Visitor Management Platform. Linda is er voor iedereen die betrokken is bij toerisme, van bezoeker tot museum en van bewoner tot ondernemer. Linda begeleidt bezoekers, maakt hun verwachtingen waar en zorgt dat zij met onvergetelijke herinneringen naar huis gaan. Linda biedt belevingen die verder gaan dan de standaard bucket lists en selfie spots.

Linda is geboren uit ervaring opgedaan tijdens pilots met Amsterdam Smart City in het spreiden van gebruikers.

Linda spreidt bezoekers

 

Linda is er niet alleen voor het plezier van bezoekers, ze zorgt ook voor een optimale spreiding om drukte en overlast te vermijden. Ze weet dat het bij highlights vaak té druk is, daarom verleidt Linda bezoekers te kiezen voor gelijkwaardige alternatieven waar nog wél ruimte is. Een door de Raad van de Leefomgeving en Infrastructuur (Rli) geadviseerde aanpak.

 

Ze plant voor alle bezoekers een een unieke mix van highlights en alternatieve belevingen. Hiermee voorkomt Linda dat het té druk wordt bij highlights én spreidt ze bezoekers ook naar leuke alternatieven. Zo profiteert iedereen, mooi toch? 

Nieuwsgierig? Ontdek wat Linda voor uw organisatie kan betekenen.  

Linda blogt

Leuke en relevante artikelen over de oorzaken en gevolgen van overtoerisme, afgewisseld met blogs over onze visie op toerisme en nieuws over het Linda-platform en haar partners. 

The Driving Force
J.N. Wagenaarweg 6
1422 AK Uithoorn
 
KvK: 30143249
BTW: NL809332723B01
  • Onze Twitter pagina!
  • Onze LinkedIn pagina!
  • Onze Facebook pagina!